Aktueel


Nieuws

Taken en bevoegdheden redactiecommissie nieuwsbrief

Redactieregels nieuwsbrief 2023-06-13.pdf


Beste dorpsgenoten,

Oosterzee is een prachtig dorp, en we zijn vastbesloten om het nog mooier te maken! Maar we hebben hulp nodig. Gelukkig hebben we al iemand die bereid is om hier in mee te denken, maar we hebben meer helpende handen nodig om dit project tot een succes te maken.

Dus, wie onder jullie wil graag meedenken om ons dorp nog aantrekkelijker te maken? Het maakt niet uit of je een ervaren tuinier, een creatieve geest, of gewoon een enthousiaste dorpsbewoner bent; jouw ideeën en inzet zijn van onschatbare waarde.

Samen kunnen we Oosterzee nog mooier maken dan het al is. Laat hieronder weten of je geïnteresseerd bent in dit project, en laten we samenwerken aan een levendige en bloeiende gemeenschap waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Van dit bericht ben je van enthosiast geworden, neem dan meteen contact op met het bestuur via pbo@oosterzee.com

Laten we deze uitdaging aangaan en onze ideeën bundelen! 💪🏡

Met vriendelijke groet,


Woningbouw Oosterzee

Op de ALV is nogmaals weer duidelijk geworden hoe gewenst extra woningbouw in ons dorp is.

In overleg met onze wethouder Chris van Hes (bovendien belast met de portefeuille nieuwbouw), gaf hij ons het advies om een woningbehoefte peiling te doen in het dorp.

Tijdens de ALV heeft Selina de Jong zich hiervoor aangemeld en daarmee zijn we heel erg blij. De eerste stap is daarmee al gezet. Wij zoeken nog minimaal 1 persoon voor die haar daarin wil versterken. Wil jij later ook een huis in Oosterzee of wil je dat meer jeugd hier blijft wonen, meld je dan aan bij het bestuur, Selina of stuur een mail naar pb@oosterzee.com!


Ledenaantal

Aantal leden


Agenda

Bestuursvergaderingen 2023 in café de Jister

Elke derde donderdag van de maand komt het bestuur bijeen. Voorafgaand aan de bestuursvergadering kunt u altijd om 20.00 uur binnen lopen om met het bestuur over onderwerpen van gedachten te wisselen. De vergaderingen worden gehouden in café "de Jister".

Data bestuursvergaderingen

19 oktober

17 november

21 december

Activiteiten

Elke dinsdag vanaf 19.30 uur zeilen op het Tjeukemeer

25 september Verspreiden Nieuwsbrief