Aktueel


Nieuws

Fietspad langs de dijk

Het fietspad langs de dijk is door de gemeente volledig opgeknapt.


Picknick tafels

Vier picknick tafels worden langs de dijk geplaatst.


Kleinschalige dorpsuitbreiding voor westzijde Oosterzee

Aan de westzijde van Oosterzee wordt het als het aan het college ligt binnenkort mogelijk om negen woningen, waarvan één vrijstaande woon-werkwoning en acht twee-onder-één-kapwoningen, te ontwikkelen.

Zie de website


Winkel

Het bestuur van Plaatselijk Belang heeft in de afgelopen periode goede suggesties ontvangen op de vraag een oplossing voor de winkel te vinden. Deze suggesties zijn gedeeld met Dynhus. Nu is het wachten op Dynhus. Wanneer iets meer bekend is, laten we het weten.


De opstapper van Arriva stopt nu ook in Oosterzee Gietersebrug

De Opstapper is vraagafhankelijk. Indien er in een kern geen reguliere verbinding is (trein, bus, buurtbus, Belbus), zorgt de Opstapper voor vervoer van of naar een Opstapperknooppunt. Dit kan ook voor een deel van de dag, omdat er dan geen sprake is van een reguliere verbinding. Een reis met de Opstapper (Opstapperhalte naar Opstapperknooppunt of omgekeerd) kost 2,50 euro per rit (enkele reis). Alle Opstapper verbindingen worden vermeld in het Opstapperboekje te vinden op onze website


Podiumkar te huur

De podiumkar is te huur voor feesten en partijen voor een vaste prijs van € 150 per dag. Transport en opbouw in overleg. Voor het transport, opbouw, afbreken plus een man begeleiding rekenen we € 100. Alle bedragen exclusief 21% btw. Voor de opbouw zijn nog minimaal twee man van de huurder nodig.

Inlichtingen bij Jan Wever telefoon 06 811 79 000.


Ledenaantal

Aantal leden


Agenda

Bestuursvergaderingen

17 juni

15 juli

16 september

21 oktober

18 november

16 december